Asigurari de viata Tipuri de asigurari de viata Asigurari suplimentare Intrebari Frecvente Dictionar    
Asigurari de viata
Cum procedam
Asigurarea potrivita
Cum functioneaza
Cat costa asigurarea
Tipuri de asigurari de viata
Clasice
De supravietuire
De deces
Asigurare mixta
Ocazii speciale
De casatorie
De nastere
Pentru studii
Anuitati de tip renta
De capitalizare
Cu prima unica
Cu prima esalonata
Unit-Linked
Pentru copii
Asigurari suplimentare
In caz de imbolnavire
In caz de accident
Invaliditate permanenta
Deces
Incapacitate de munca
Pentru sportivi
Pentru angajati
Pentru calatorii
Straini rezidenti
Intrebari frecvente
Intreruperea platii primei
Asigurarea membrilor familiei
Durata contractului
Modificari contractuale
Costul primei de asigurare
 

Asigurari de accidente pentru angajati
Pe zi ce trece oamenii incep sa inteleaga din ce in ce mai bine, ca desi sunt nevoiti sa scoata o suma considerabila din buzunar in momentul in care isi fac o asigurare, aceasta suma este foarte utila pentru linistea si sanatatea lor pe termen indelungat.

Unul dintre asigurarile care sunt elaborate in numar foarte mare sunt asigurarile pentru angajati. Unul dintre pachetele de asigurare disponibile pe piata asigurarilor de sanatate, este SanaPlan. Aceasta asigurare ofera niste castiguri suplimentare pentru a-I motiva, fideliza si a-I pastra cat mai mult timp la firma la care lucreaza.

Serviciile din cadrul acestui tip de asigurare sunt constituite pe diferite planuri – Spitalizare, Ambulatoriu si stomatologie, existand totodata si pachete combinate care ofera un grad mai mare de flexibilitate. Acest pachet ofera o asigurare de sanatate elaborata, prin care asiguratul beneficiaza de servicii medicale de o calitate ridicata, avand acces la specialisti, aparatura si echipamente moderne.

Cu aceasta asigurare, beneficarul poate alege dintr-o gama vasta de clinici si cabinete medicale precum si servicii de optica si stomatologie. Asiguratul isi poate asigura si membrii familiei. O alta asigurare de acest gen este oferita de catre Generali Asigurari – Vital Plus. Aceasta asigurare a fost proiectata pentru a satisface nevoile companiilor si a angajatilor acestora.

Prin incheierea unei astfel de asigurari, beneficiarului i se pun la dispozitie servicii medicale moderne, acesta fiind un produs de loializare al angajatilor. Astfel companiile care aleg aceasta asigurare beneficiaza de asistenta medicala pe durata inscrisa in contract, dar si de acoperirea unei polite de asigurare de viata. Aceasta companie de asigurare pune la dispozitia clientilor 3 pachete de servicii: Vital Plus Medium, Vital Plus Basic si Vital Plus Top, realizandu-se optimizarea lor pentru a se potrivi cat mai bine cerintelor si nevoilor beneficiarului. In aceste pachete se iclud consultatiile la medicii specialisti, testele de laborator, spitalizarea, interventiile chirurgicale, acoperirea cheltuielilor medicale, dar si indemnizatia zilnica pentru perioada de convalescenta.

Angajatorii sunt obligati sa vireze contributia la asigurarea de sanatate. Persoanele fizice care nu se afla printe cei care desfasoara activitati de sine statatoare, sunt obligate prin lege sa achite contributia anuala.